sunnuntai 11. tammikuuta 2015

4. KESKIVIIKKO. Tuplatreenit, soundcheck ja ensimmäinen keikka.

Aamu alkoi bänditreeneillä.



Treenien jälkeen suuntasimme illan esiintymispaikkaa "Philly Joe- jazzclubia" kohti, mutta osa porukasta oli niin nälkäisiä, että päätimme pysähtyä matkan varrella johonkin kebab-ravintolaan.


Päivän toiset treenit olivat  Philly Joe'ssa missä koulujen omat yhtyeet esittelivät harjoitellun ohjelmistonsa. Pidimme soundcheckit ja nopeat treenit omalla Kajaanin bändillä. Aikataulut hieman venyivät, kun ei ollut selvää aikataulua kamojen pystytykselle ja roudaukselle. Olimme viimeiset soundcheck-vuorossa ja aika oli kortilla, eikä meillä ollut opettajaa kuuntelemassa ja opastamassa henkisenä tukena. Tilanne vaikutti kaoottiselta hermostuneisuuden puitteissa, mutta kun meidän esiintymisvuoro tuli ja vauhtiin päästiin, oli kaikki taas hyvin.  Kappaleet joita esitimme olivat: Blurred Lines, I Will Wait, Tuhlari, Tighten Up, Don't know why ja Into The Fire.


Odotellessa porukan ajanviettotavat jakaantuivat…





Laulajaamme jännitti spiikata englanniksi ilta käyntiin koko baarin kuullen, mutta huomasimme lopulta että kaikki me teemme osaamisemme mukaan, eikä muiden arvosteluja kannata ottaa vakavasti, joskin sitä valitettavasti hieman kuuleman mukaan ilmeni. Menot parani loppua kohti jännityksen hälvettyä ja saimme huomata, miten taitavia muusikoit muissa maissa oli! 




Ilta huipentui jamisessioihin ja menot sen kuin paranivat entisestään. Tunnelma ja musiikki oli ennenkokematonta! Saimme myös kuulla paikallisten nuorien trumpettiosaamista lähipubissa!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti