sunnuntai 11. tammikuuta 2015

8. SUNNUNTAI. Kotiin paluu.

Voi veljet mikä seikkailu takana!

Lähtö oli aamusta taksilla satamaan ja lähdimme Kokkolan porukan kanssa matkaamaan takaisin Helsinkiin. Mieli oli hieman haikea, sillä viikko oli ollut niin mahtava ja ihmiset olivat tulleet todella tutuiksi.  



Mitä me muusikot nyt tehdään? No ennen kun palaamme koulun penkeille, niin pistämme jamit pystyyn laivalla! Soittimiakin oli matkassa. Akustisilla kitaralla säestettiin ja lisää meininkiä saatiin rytmeillä, joita oli hyvä paukuttaa kitarankoteloon kapuloilla. Jollakin sattui olemaan vielä huuliharppu ja viulukin lähettyvillä. Soitimme ja lauloimme omaksi iloksi, mutta pian alkoi ihmisiä kertyä kuvaamaan ympärille ja ottamaan kuvia. Joku nuorisoporukka toi meille rahaakin tyhjään kitarakoteloon. Meri vaan liplatti vierellä ja ajantaju unohtui.


Pian olimmekin Helsingissä ja lähdime junalla kohti tuttua ja turvallista Kajaania. Me selvittiin!


Kiitos Kainuun Konservatorio kun saimme tällaisen elämyksen! Ette uskokaan miten paljon rohkeutta, luovuutta ja itsevarmuutta saimme tämän matkan aikana. Olemme täynnä uutta inspiraatiota ja aiomme tuoda sen omaan soittoomme ja lauluumme ja jakaa sitä muille. Kiitos luokkakavereille, kun olitte matkassa mukana ja erityis kiitos Irlannin, Skotlannin, Kokkolan ja Viron muusikoille! Toivomme, että pidämme jatkossa yhteyttä ja voimme joskus vielä jatkaa yhteistyötä. 

Terveisin: Kajaanin muusikot:
Jasmin Arffman
Henna Naukkarinen
Valtteri Tauriainen
Taneli Kiiskinen
Lari Lämpsä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti